Espa banner
Espa banner

Συνεργάτης Δικηγόρος

19/01/2024
Συνεργάτης Δικηγόρος

Η δικηγορική εταιρεία ΣΟΥΡΙΑΔΑΚIΣ ΤΣΙΜΠΡΗΣ αναζητά δικηγόρο για πλήρη και αποκλειστική συνεργασία που θα συμμετάσχει στο τμήμα Εταιρικών και Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών.

Περιγραφή θέσης εργασίας

Στο πλαίσιο του ρόλου σας, θα ασχολείστε με την παροχή συμβουλών και γνωμοδοτήσεων για διάφορα θέματα σε ανώνυμες εταιρείες, εισηγμένες και μη, καθώς και σε επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα, όπως τράπεζες, επιχειρήσεις επενδύσεων και διαχειριστές κεφαλαίων, θα συμμετέχετε σε συναλλαγές διαφόρων τύπων, όπως εξαγορές και συγχωνεύσεις, εκδόσεις χρηματοπιστωτικών μέσων, νομικούς ελέγχους, joint ventures κλπ., ενώ ενδέχεται να απασχοληθείτε και σε έρευνες και διαδικασίες εποπτικού περιεχομένου που αφορούν ενδεικτικά π.χ. κατάχρηση αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, θα είναι αναγκαία η εξοικείωσή σας με το εταιρικό δίκαιο και με πτυχές του δικαίου της κεφαλαιαγοράς που θα σας επιτρέπουν να λειτουργείτε αποτελεσματικά στους παραπάνω τομείς δραστηριότητας του γραφείου μας.

Προφίλ υποψηφίου

Για να πληρείτε τις σχετικές προϋποθέσεις θα πρέπει να έχετε:

  • Πτυχίο Νομικής σχολής από Ελληνικό Πανεπιστήμιο
  • Κατ’ελάχιστο 2 χρόνια εμπειρίας σε θέματα που αναφέρονται στην ενότητα “Περιγραφή θέσης εργασίας”
  • Master of Laws (LL.M.) στους σχετικούς τομείς από αναγνωρισμένη Νομική σχολή στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα
  • Πολύ καλή γνώση & εμπειρία χρήσης της αγγλικής γλώσσας.

Τι προσφέρουμε

Με την επιτυχή ένταξή σας θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, να ασχοληθείτε με υψηλού ενδιαφέροντος εσωτερικές και διεθνείς συναλλαγές και να αποκτήσετε εμπειρία σε πολύπλοκα νομικά ζητήματα. Η εταιρεία μας προσφέρει ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, καθώς και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Βιογραφικά σημειώματα που δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια δεν θα ληφθούν υπόψη.

Θα διατηρήσουμε πλήρη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών των υποψηφίων που μας υποβάλλονται, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την αντίστοιχη πολιτική μας επί των προσλήψεων.

CVs shall be addressed to the following email address: cv@souriadakistsibris.gr